Майстерня Подарунків    Блог   Свято   5 ідей як зустріти Новий рік
 10.10.2017

5 ідей як зустріти Новий рік

5 ідей як зустріти Новий рік

5 ідей як зустріти Новий рік

Стіл ломиться від смаколиків, по телевізору виступають артисти, а будинок - сповнений гостей. Подібний сценарій зустрічі Нового року відомий більшості з дитинства. Застілля з родичами, звичайно, приносить багато радості, позитивних емоцій, але водночас - він став занадто звичним. Екзотичні варіанти зустрічі свята може дозволити собі далеко не кожен. Пропонуємо 5 простих у втіленні ідей, що не передбачають великих витрат.

Знайомство з культурою інших країн

Якщо рідні наполягають на домашньому гулянні, не поспішайте засмучуватися. Отримати масу емоцій можна і у власній квартирі. Достатньо відмовитися від звичного сценарію та придумати свій. Якщо фантазія підвела, варто запозичити ідею в інших народів.

З чого розпочати підготовку до свята? Мабуть, із меню. Щоб було цікавіше, слід відмовитись від усіх звичних страв. Чи подобається середземноморська кухня? Давно хотілося спробувати, що там їдять мексиканці? Чому б не втілити мрію у реальність? Незвичайні частування здивують гостей та.

Далі варто зайнятися декором. Увійти в образ допоможе прикрашання житла, перетворення його на стиль обраної країни. Зробити костюми, подарувати подарунки, типові для обраної країни, та дотриматися специфічних новорічних традицій. Весела вечірка познайомить усіх присутніх зі звичаями інших народів та запам'ятається на довгі роки.

Вирушаємо до пригод

У новорічну ніч на землю приходить казка, в яку вірять не лише діти, а й дорослі. Було б прикро провести цей чарівний час у чотирьох стінах. Куди краще разом з рідними та друзями вийти на вулицю, влитися в натовп людей, що веселяться. У новорічну ніч можна вирушити до головної ялинки міста. Там, напевно, підготовлені розважальні програми, цікаві конкурси для дорослих та дітей.

Також новорічні свята можна провести на курорті. У такому разі головне свято зими варто зустріти на лижах чи санчатах. Веселі спуски з гір, знайомство з новими людьми подарує чудовий настрій, зарядить позитивною енергією. Якщо немає можливості вирушити на гірськолижний курорт - не біда. Хто сказав, що у місті немає зимових розваг? Ковзанка з радістю зустріне гостей і допоможе відсвяткувати Новий рік у піднесеному настрої.

Святкуємо на природі

Що може бути веселішим, аніж зустріч Нового року на природі? Якщо погода сприяє, можна виїхати до річки та влаштувати веселі перегони на ковзанах. Земля укуталася в біле покривало? Значить, час діставати лижі. Катання сподобається дорослим та дітям. Якщо поблизу є ліс, можна організувати свято на узліссі або на галявині. Для створення новорічного настрою варто прикрасити іграшками ялинку, що тут же і росте, розвісити на деревах гірлянди.

Влаштовуємо тематичну вечірку

Якщо екстремальні варіанти не викликають ентузіазму, можна вигадати щось оригінальне в затишній атмосфері. Багатьом може сподобатись ідея з тематичною вечіркою. Політ фантазії тут нічим не обмежений. Аби було веселіше - можна запросити багато людей. Організатори свята мають право диктувати свої правила: наприклад, гості повинні вбратися у мультяшних героїв, прийти в карнавальних костюмах або навіть у піжамах. А можна дати свободу запрошеним, дозволивши їм нарядитись на свій розсуд. Так навіть цікавіше - кожна людина зможе проявити індивідуальність, показати себе з іншого боку.

На Новий рік можливо все

Хто сказав, що зустрічати Новий рік треба за встановленими правилами? Їх вигадали звичайні люди, то чому ж ми самі не можемо створити свої традиції? Якщо вже давно хотілося вийти за межі звичного, варто втілити бажане в реальність. Хтось може послухати бій курантів з келихом шампанського в ароматній ванні, прикрашеній пелюстками троянд. Хтось із другою половинкою може зустріти Новий рік, катаючись містом у трамваї. А хтось захоче влаштувати романтичну вечерю на даху будинку.

Немає причин боятися експериментів. Головне - це отримати заряд бадьорості та гарного настрою на рік уперед. Не слід забувати, що навіть незначні зміни здатні кардинально змінити життя. Адже не даремно кажуть - як Новий рік зустрінеш, так його й проведеш!

Схожі статті
Лист до Святого Миколая
Ви можете завантажити наш авторський ілюстрований бланк, заповнивши форму за посиланням - таким чином ви отримаєте бланк для написання листа Святому Миколаю, Санті чи Діду Морозу. Зовсім...
Читати
Що подарувати дитині на Новий Рік?
Що подарувати дитині на Новий Рік? Ну що, ви вже готові до новорічного марафону? Якщо ні, то зараз саме час замислитися над тим, яким саме ви хочете бачити своє свято, і звичайно не забути...
Читати
Подарунки для тих, у кого все є
Подарунки для тих, у кого все є Коли ми обираємо подарунок для дитини, зазвичай перед нами стоїть одна головна мета - здивувати її. Але як це зробити, коли здається, ніби-то дитину вже нічим...
Читати
cart
0