Майстерня Подарунків    Блог   Свято   Новорічні веселощі або як цікаво провести зиму
 12.10.2018

Новорічні веселощі або як цікаво провести зиму

Новорічні веселощі або як цікаво провести зиму

Зима вже близько - отже настав час діставати з шафи теплі светри, м'які пледи та улюблені книги, щоб зігріватися всередині і зовні в ці колючі дні. У такий період ми можемо дозволити собі побути трохи меланхолійними. Але не варто зловживати таким настроєм. Зима – це не привід сумувати! Це безліч різноманітних розваг, величезний потік натхнення та посилене відчуття домашнього затишку. Тому не сумуйте, а ловіть момент! Ми склали список справ, які допоможуть зробити вашу зиму більш атмосферною.

Новорічні веселощі або як цікаво провести зиму

1. Йога та медитації

Присвятіть цей час фізичному та духовному здоров'ю. Йога допомагає розслаблятися та підтримувати тіло в тонусі, а медитації налаштовують на правильний лад та піднімають настрій. Увімкніть приємну, спокійну музику, запаліть свічки або ароматичні палички та просто насолоджуйтесь релаксом.

2. Читання

У холодні зимові вечори можна приділити час книгам, які давно хотілося прочитати. Складіть невеликий список літератури на зиму, нехай вона буде різноплановою – від романів і детективів до дитячих казок. Іноді це допомагає знайти той самий передноворічний настрій. Що може бути затишним, ніж читати цікаву книгу, сховавшись під м'яким пледом, та пити гаряче какао?

3. Кулінарія

Спробуйте приділити час експериментам на кухні - це чудовий спосіб покращити свої кулінарні навички та навчитися чомусь новому. Знайдіть кілька цікавих рецептів та потіште себе та близьких смаколиками, які раніше не готували. Відмінним варіантом стане випічка. Можна спекти печиво у вигляді різних фігур та прикрасити його на свій смак. Вам сподобається!

4. Кардинальні зміни

Позитивні зміни у собі – це завжди чудовий спосіб перезарядитись. Почніть, наприклад, з іміджу: підберіть нову зачіску, на яку довго не наважувалися, пофарбуйте волосся, зробіть татуювання або просто оновіть гардероб. Все це неодмінно змінить ваш настрій на краще, додасть енергії та впевненості. Ви почнете по-новому сприймати себе та все, що вас оточує.

Це що стосується зовнішніх змін, але не слід забувати і про внутрішні. Поставте собі за мету освоїти нову навичку або вивчити нову мову. Ви будете дуже задоволені собою!

5. Зустрічі з друзями

Не забувайте відпочивати у компанії близьких друзів. Намагайтеся частіше збиратися вдома, грати в настільні ігри, ходити до театру або у кіно, відвідувати улюблені кафе та ресторани або влаштовувати домашні кіно-вечори. Такий варіант дозвілля чудово допомагає побороти зимову меланхолію.

6. Подорожі

Це ідеальний варіант для тих, хто не сидить на місці. Багато хто асоціює подорожі з літом, але взимку теж можна влаштувати собі незабутню пригоду, адже ця пора року скрізь - така різна!

Для тих, хто зовсім нетерпимий до холодів, чудовим варіантом буде запланувати на зиму поїздку до теплих країн, щоб знайти для себе трішки тепла. У будь-якому випадку, емоції та враження від подорожей завжди гріють душу, навіть у найхолодніші дні.

7. Прикрашання будинку

Скоро Новий рік! Настав час розвішувати гірлянди та святкові декорації. Створіть затишок у приміщенні та почніть якомога раніше поринати у новорічний настрій. Обережно! Вся новорічна атрибутика має властивість повертати у дитинство та дарувати відчуття казки!

8. Спа-вечори

Оберіть день, який буде присвячений приємним процедурам. Маски для обличчя, пінні ванни при свічках, масаж. Дуже корисно влаштовувати такі розвантаження, щоб почуватися краще.

9. Снігові картини

Якщо сніг вже випав - ви повинні якомога швидше спробувати на практиці такий вид творчості! Сніг – це чудове полотно для малювання фарбами. Беріть великі пензлі, занурюйте їх у фарби, трохи розбавлені водою, і малюйте! Можна розмалювати яскравими картинками хоч весь двір. Особливо така розвага сподобається дітям! 10. Снігові скульптури

Звичайні сніговики з морквою замість носа вже вийшли з моди, настав час створювати нові снігові витвори мистецтва! Запропонуйте своїм домашнім разом зліпити скульптури зі снігу. Нехай це будуть фігури різних жанрів - від величних замків до героїв мультфільмів. Розмалюйте їх фарбами та влаштуйте конкурс на найкращу скульптуру. Проявіть свою фантазію!

11. Катання на лижах та ковзанах

Активні розваги завжди заряджають енергією, тому беріть близьких та тягніть їх на снігову гору або ковзанку. Якщо у вас є діти - ви взагалі не маєте права відмовлятися! Зима просто створена для таких веселощів!

12. Прогулянки

Більше гуляйте! Подивіться, як гарно на вулиці, коли навколо все вкрите пухнастим снігом. Вирушайте в гарний ліс або просто в місто, влаштуйте собі фотосесію, валяйтеся в снігу, а потім - бігом до улюбленого закладу грітися. Вдома, як ви вже зрозуміли, також можна знайти багато цікавих занять, але періодично дихати свіжим зимовим повітрям – теж дуже важливо!

Схожі статті
Завдання для Адвент Календаря
Завдання для Різдвяного календаря 1. Придумати 5 імен для ельфів  2. Намалювати іграшку для ялинки  3. З`їсти цукерку без рук  4. Намалювати квітку лівою рукою  5....
Читати
Святий Миколай дарує чудо дорослим
Ви можете завантажити наш авторський ілюстрований бланк, заповнивши  форму за посиланням - таким чином ви отримаєте бланк для написання листа Святому Миколаю, Санті чи Діду Морозу....
Читати
5 ідей як зустріти Новий рік
5 ідей як зустріти Новий рік Стіл ломиться від смаколиків, по телевізору виступають артисти, а будинок - сповнений гостей. Подібний сценарій зустрічі Нового року відомий більшості з...
Читати
cart
0